Лечение на вреди от семейни домашни любимци, както и премахване на миризмата

Урината за домашни любимци е добре известна с това, че причинява необратими щети на вашите тъкани, както и на подови настилки, а също така може да създаде нездравословна обстановка за въздух на закрито. Ако някога сте ароматизирали стара зле вкоренена урина за домашни любимци, може никога повече да не успеете да я забравите и освен това често ще ви напомняме за това чрез сравними миризми, които със сигурност няма да разгледаме по-долу! Когато урината първоначално падне върху килим, той има степен на рН около 5 или 6, което вече е от киселата страна на диапазона. По-малко сложно е да се елиминира най-добре тогава, както и там, когато е прясно, поради факта, че може да не е имало достатъчна възможност да премине надолу през допълнителната подложка и в подовата настилка или основата. След като изсъхне, той става алкален и също така постига по-висока степен на рН между 10 и 12 в диапазона и също така е много по-трудно да се елиминира в резултат на окисляването, което може да се е случило. Уютното киселинно състояние на пикае използва перфектно място за размножаване на микроорганизми, които ще започнат да се размножават практически бързо.

В това първоначално киселинно състояние урината започва да реагира с килима, за да създаде модификация на сянката, която в крайна сметка ще бъде постоянна, ако пикаенето не се отърве бързо. Част от тази модификация на сянката може да се отдаде на твърдия амоняк, който се образува при преминаването на пикока чрез неговата химическа и микробна модификация.

Колкото и да миришат, има два ресурса, свързани с урината. Развитието на микроорганизмите и разграждането на урината развиват аминокиселини, а това също може да представлява предизвикателна ситуация. Отпадъчните продукти, както и газовете от гниещата урина, обикновено развиват неприятна миризма.

Урината предлага и допълнителни проблеми с миризмата, когато влагата е висока или климатът е влажен. Трябва да се отървете от пикаещите соли във и под килима, за да се отървете от миризмата. Ето защо почистването на съществуващите пикочни места върху самия килим със сигурност няма да се отърве от голяма част от свързаната миризма, ако има някакъв вид.

Уверете се, че разпознавате какви продукти да избягвате, ако ще се опитате да опитате, както и да се погрижите за проблема сами. Опитът да се избягва от продукти с висока степен на рН, които имат точки в тях, наречени „оптични избелители“. Тези предмети са склонни да оставят остатъци зад килима, които могат да останат в състояние с високо рН, което със сигурност ще позволи на килима да внася мръсотия като магнит и по-скоро вероятно да реагира със самия грим. В някои случаи използването на грешен елемент може да предизвика обезцветяването на пикаенето да стане дългосрочно, което повечето експертни почистващи препарати за килими наричат ​​„установяване на петно“. Стойте далеч от предметите, в които има оптични избелители и непрекъснато преглеждайте инструкциите преди употреба! Когато се опитвате да подредите проблемите с урината на домашни любимци, погрижете се да използвате абсорбиращ продукт, който със сигурност ще се изтегли нагоре, вместо да намали или разнесе, както и никога да не поставяте собственото си телесно тегло върху хартиената кърпа или абсорбиращия продукт, който използвате като този ще изтласка течността още повече в подлежащите слоеве на материала, както и може би в подовата настилка или конструкцията. Постоянно попивайте внимателно и не забравяйте да оставите хартиената кърпа или абсорбиращия материал да свършат работата възможно най-високо. Като професионални почистващи препарати за килими, ние не препоръчваме всякакъв вид предмети на дребно за целите на задълженията, но „чухме“, че „чудото на природата“ изглежда честно.

Допълнителна информация и факти за озониране е налична на тази страница.

Ако някога сте ароматизирали стари драстично вкоренени пикаещи домашни любимци, може никога повече да не успеете да го забравите, а също така често ще бъдете уведомявани за това чрез метод на сравними миризми, които със сигурност няма да разглеждаме тук! В това първоначално киселинно състояние урината започва да реагира с килима, за да предизвика промяна на цвета, която ще стане постоянна, ако урината не се елиминира незабавно. Пик също предоставя допълнителни проблеми с миризмата, когато влажността е висока или околната среда е влажна. Трябва да се отървете от пикаещите соли в и под килима, за да се отървете от миризмата. Ето защо почистването на съществуващите пикаещи места на самия килим няма да премахне голяма част от свързаната миризма, ако има такава.

Comments